Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Καταγγελία Μάντζου για ύβρεις Οικονόμου κατά του ΠΑΣΟΚ -Διαψεύδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος [βίντεο]

Καταγγελία σε βάρος του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου έκανε, μέσω Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος.

Ο κ. Μάντζος εγκαλεί τον Γιάννη Οικονόμου για ένα υβριστικό σύνθημα («Γ*** το ΠΑΣΟΚ») που -κατά τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ- ακούγεται να τραγουδά ο κ. Οικονόμου σε μια εκδήλωση σε εστιατόριο στη Λαμία.

Ο Δημήτρης Μάντζος στην ανάρτησή του γράφει: «Δεν θέλουμε να διαταράξουμε το κλίμα κατάνυξης του Πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του; Ή απλώς, life is life;»

Το επίμαχο βίντεο

Η ανάρτηση του κ. Μάντζου με το επίμαχο βίντεο:

Διαψεύδει ο Γιάννης Οικονόμου -Η απάντησή του

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λίγη ώρα αργότερα, έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του, με την οποία διαψεύδει όσα τού καταλογίζει ο Δημήτρης Μάντζος.

«Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο» σημειώνει ο κ. Οικονόμου, ενώ σε υστερόγραφο, παρακάτω, γράφει:

«ΥΓ: Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να τη διαψεύσεις, θα σε νικήσει»

Η ανάρτηση του κ. Οικονόμου:


Πηγή