Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Συγκλονίζει η κατάθεση του γιου στο διπλό φονικό της Κύπρου

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Πάφο

Στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια μετά από πυροβολισμούς νοσηλεύονται δυο νεαροί από την Πάφο.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχων στην περιοχή Αργάκας είδαν μία γουρούνα να κινείται ύποπτα, όπως ανέφεραν σε ανακοίνωση. Σε σήμα στον οδηγό να σταματήσει εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε προς τους αστυνομικούς. Όπως αναφέρει το Αρχηγείο της Αστυνομίας για να ανακόψουν τη γορυρούνα έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς, ωστόσο οι δυο νεαροί απομακρύνθηκαν.

Στη συνέχεια πληροφορήθηκαν ότι στο νοσοκομείο της Χρυσοχούς πήγαν με τραύματα στα πόδια δύο νεαροί ηλικίας 22 και 19 ετών σύμφωνα με το sigmalive.com.

Τι λέει η οικογένεια των νεαρών

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου, οι γονείς των δυο νεαρών απορρίπτουν τους ισχυρισμούς της Αστυνομίας και κάνουν λόγο για υπερβολική αντίδραση των αστυνομικών.

«Τα παιδιά μας κινούνταν στον κύριο δρόμο Αργάκας, ούτε σε παραπλήσιους δρόμους ούτε κάπου ύποπτα. Τους άναψαν ένα φανάρι στα μούτρα οι αστυνομικοί η ώρα μια και είκοσι το πρωί οι οποίοι δεν είχαν κανένα διακριτικό ότι ήταν αστυνομικοί και ήταν και με πολιτικό αυτοκίνητο. Δεν σταμάτησαν γιατί δεν ήξεραν ποιοι είναι» αναφέρουν.

Και συνεχίζουν: «Δέχθηκαν καταιγισμό από σφαίρες και τραυματίστηκαν στα πόδια. Έχασαν αρκετό αίμα και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Καταγγείλαμε ήδη την υπόθεση στην Επίτροπο Διοικήσεως και στην Αστυνομία αλλά θα κάνουμε το ίδιο και στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας. Θα μπορούσαν να σκοτώσουν τα παιδιά μας και είναι καθαρά από τύχη που είναι σήμερα ζωντανά».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή