Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Κατερίνα Νοτοπούλου: Το θέμα με την ακοή της, η εξομολόγηση και η συγγνώμη του Ανδρέα Παπαδόπουλου

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η πολιτική κουβέντα μεταξύ Σοφίας Ζαχαράκη, Κατερίνας Νοτοπούλου και Ανδρέα Παπαδόπουλου στον αέρα του Mega το πρωί της Κυριακής (26/2),

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Mega», η συζήτηση μεταξύ τους κινήθηκε εκτός πλαισίου, με αποτέλεσμα πολλές φορές να ακούγονται παραπάνω από δύο φορές να μιλούν ταυτόχρονα.

Η πολιτική κουβέντα έγινε σε υψηλούς τόνους και πολλές φορές ακούγονταν παραπάνω από δύο φωνές να μιλούν ταυτόχρονα. Αυτό έφερε κάποια στιγμή την αντίδραση του κ. Παπαδόπουλου, που είπε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχετε και πρόβλημα ακοής ε; Δεν ακούτε…”. Το επανέλαβε μάλιστα πολλές φορές.

Με τους τόνους να έχουν ανέβει, ο κύριος Παπαδόπουλος είπε στην κυρία Νοτοπούλου: «Έχετε και πρόβλημα ακοής ε; Δεν ακούτε». Ωστόσο, αυτό ήταν ένα ατόπημα από πλευράς του υποψηφίου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε στο παρελθόν αποκαλύψει ότι πράγματι έχει πρόβλημα ακοής, το οποίο της το δημιούργησε ένα αυτοάνοσο.

Νοτοπούλου: «Έχασα την ακοή μου από σπάνιο αυτοάνοσο»

Στο παρελθόν η Κατερίνα Νοτοπούλου είχε δώσει μια συνέντευξη, στην οποία εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη και έχασε την ακοή της. Όπως είχε αναφέρει μέσω της ιστοσελίδας Thestival, πρόκειται για ένα ιατρικό θέμα το οποίο «δεν είναι πολύ γνωστό».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποκαλύψει ότι «πρόκειται για ένα σπάνιο αυτοάνοσο σύνδρομο τόσο επιθετικό», που -όπως είχε τονίσει- την «έφερε με σοκαριστικό τρόπο αντιμέτωπη με όλα».

«Κυριολεκτικά χρειάστηκε να παλέψω για τη ζωή μου τους πρώτους μήνες. Και η επαναφορά σε μία ομαλότητα ήταν εξαιρετικά αβέβαιη. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά έμαθα να υπάρχω με άλλο τρόπο», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική η προσπάθεια. Χρειάστηκα βοήθεια και υποστήριξη για να αποδεχτώ και να αγαπήσω τον καινούριο μου εαυτό με την αναπηρία, να πιστέψω πως μπορώ. Μετά από όλα αυτά που πέρασα το μόνο που έχει σημασία είναι να έχω γεμάτη την καρδιά μου και να είμαι χρήσιμη. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που με κράτησαν όρθια όταν λύγισα, που με στηρίζουν καθημερινά, που με εμπιστεύονται», είχε επισημάνει σχετικά.

Ανδρέας Παπαδόπουλος: «Μόνο ένας ανόητος πιστεύει ότι γνώριζα»

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος αναγνώρισε το λάθος του και μάλιστα κάλεσε την Κατερίνα Νοτοπούλου στο τηλέφωνο για να απολογηθεί. Όπως έκανε γνωστό ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δεν γνώριζε το θέμα υγείας που έχει με την ακοή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έκανε δεκτή τη συγγνώμη του.

«Μόνο κάποιος ανόητος μπορεί να πιστέψει ότι ήξερα πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου έχει σοβαρό πρόβλημα με την ακοή της και εγώ θα της έλεγα με επιμονή στην τηλεοπτική μας συνάντηση στο MEGA “μα, δεν ακούτε τι σας λέω”, επειδή μου απαντούσε κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που της έλεγα», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος στην ανάρτησή του.

Όπως έγραψε: «Παρά ταύτα, με το που τελείωσε η εκπομπή και ενημερώθηκα πως έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με την ακοή της επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί της και της ζήτησα συγνώμη. Με απόλυτη ευγένεια η κυρία Νοτοπούλου μού απάντησε πως κατάλαβε πως δεν το γνώριζα και πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση προσβολής».


Πηγή