Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Κατηγορείται για δύο φόνους, αλλά έκανε «Kiki Challenge» κατά τη μεταγωγή του

Μπορεί να κατηγορείται για δύο φόνους, αλλά αυτό δεν τον πτόησε να επιχειρήσει το «Kiki Challenge» κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του. Ο λόγος για τον Άντον Μιμς, τον άνθρωπο που βρισκόταν ψηλά στη λίστα με τους πλέον καταζητούμενους στις ΗΠΑ, μέχρι να πέσει στα χέρια των Αρχών.

Ο 40χρονος φέρεται να έδειξε ιδιαίτερη ψυχρότητα στη διπλή δολοφονία που έγινε στο Μπέντον Χάρμπορ του Μίσιγκαν στις 25 Μαρτίου. Αφού πυροβόλησε τον 22χρονο Κόρτεζ Μίλε και τον 29χρονο Μάικλ Τζόνσον, στη συνέχεια φρόντισε να βεβαιωθεί ότι τους έκοψε το νήμα της ζωής, με μια σφαίρα στο κεφάλι τους από κοντινή απόσταση.

Ο Μιμς διέφυγε μετά το έγκλημά του από το Μίσιγκαν, αλλά τελικά συνελήφθη στην Τζόρτζια στις 31 Ιουνίου. Κατά την άφιξή του στην πολιτεία που έγινε το περιστατικό και στην οποία θα δικαστεί, φάνηκε να βρίσκεται σε… τρελά κέφια, παρά το γεγονός ότι τον περιμένει βαριά ποινή. Γνωρίζοντας ότι τον περιμένουν και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στράφηκε προς τις κάμερες και έκανε το «KiKi Challenge».

Για όσους τυχόν διαφεύγει, η… πρόκληση αυτή, που είναι η νέα μεγάλη μόδα στα social media, είναι εμπνευσμένη από το τραγούδι του ράπερ Drake «In My Feelings». Αυτή θέλει τους τολμηρούς, όντας μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται, να ανοίγουν την πόρτα, να βγαίνουν έξω και να χορεύουν το τραγούδι.

localStorage.clear();


Πηγή