Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κατσίκης: Δεν είναι η πρώτη φορά που θα σπάσει η κυβερνητική πλειοψηφία

«Η θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι η ίδια: εμείς τον όρο “Μακεδονία” ούτε ως σύνθετο ούτε ως όρο που θα προσδιορίσει γεωγραφικά, εθνικά ή ιστορικά τη χώρα θα μπορούσαμε να τον δεχθούμε», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κ. Κατσίκης επεσήμανε, αναφορικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την αντίστοιχη της ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό, ότι: «Δεν ξέρω αν λέγεται συμφωνία ή θα πρέπει να περιμένουμε συμφωνία, επειδή ίσως συμφωνήσουμε στο όνομα και μόνο».

Σχετικά με τη διάσταση απόψεων που υπάρχει στο κυβερνητικό στρατόπεδο μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ανέφερε: «Η κυβερνητική πλειοψηφία, ως πλειοψηφία, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα «σπάσει», διότι και σε άλλα θέματα έχουμε διαφωνήσει και δεν έχουμε υπερψηφίσει, διότι έχουμε αντίθετη θέση. Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι εμείς διαφωνούμε, το γνώριζε πριν κάνουμε την συνεργασία».

Αναφορικά με την έκτακτη συνέντευξη τύπου του Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι δεν ξέρει τι θα πει ο Πρόεδρος του κόμματος, αναγνώρισε πάντως το δικαίωμα του επικεφαλής των ΑΝΕΛ να μην θέλει να διαρρεύσει το περιεχόμενο των ανακοινώσεων που θέλει να κάνει.

localStorage.clear();


Πηγή