Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κηφισιά: Συνελήφθη η συμμορία ανηλίκων που κυκλοφορούσαν και λήστευαν με σιδερογροθιές και μαχαίρια

Τον τρόμο έσπερνε συμμορία ανηλίκων που κυκλοφορούσαν με μαχαίρια και σιδερογροθιές και λήστευαν συνομήλικους τους στην «καρδιά» της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με το Mega, η συμμορία αποτελούνταν από τρεις, έναν 20χρονο και δυο ανήλικους, ηλικίας, 16 και 14 ετών, που κυκλοφορούσαν με μαχαίρια, σιδερολοστούς και σιδερογροθιές, εκφοβίζοντας και ληστεύοντας άτομα της ηλικίας τους.

Τα δυο μέλη της συμμορίας, ο 14χρονος, που φιλοξενείται τώρα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ο 20χρονος, συνελήφθησαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, όταν πιάστηκαν στα «πράσα» από διερχόμενους αστυνομικούς με τα μαχαίρια να απειλούν 14χρονο για να του αποσπάσουν χρήματα.

Κατόπιν οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι, ωστόσο δεν πήρα το μάθημά τους και λίγες ημέρες αργότερα, επανέλαβαν τις παράνομες πράξεις τους.

Τους «πρόδωσε» το στίγμα του κινητού

Η τελευταία σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ομόνοια, όταν οι τρεις ληστές, άρπαξαν στην περιοχή της Κηφισιάς από 19χρονο το κινητό του τηλέφωνο.

Ωστόσο, δεν γνώριζαν ότι το κινητό που είχε σύστημα εντοπισμού, -σύμφωνα με πληροφορίες ήταν iphone-, το οποίο «κάρφωσε» το στίγμα στην περιοχή της Ομόνοιας, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Ο 20χρονος, ο 16χρονος και ο 14χρονος, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας και από εκεί στο Τ.Α Κηφισιάς καθώς εκεί είχε καταγγελθεί το συμβάν, όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο εκ των τριών παιδιών είχαν παρελθόν.


Πηγή