Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Κικίλιας: Η ανικανότητα της κυβέρνησης δεν κρύβεται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας

«Μετά τον αρμόδιο, κατ’ ευφημισμόν υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής καταγγέλλει με δηλώσεις του οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας έκρυθμης κατάστασης στη χώρα» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

«Επαναλαμβάνουμε: Όποιος έχει στοιχεία για σχέδιο εμπρησμών, οφείλει τώρα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό και τις αρμόδιες αρχές. Αλλιώς, ας κοιτάξουν στην κυβέρνηση να κάνουν τη δουλειά τους. Η ανικανότητα και η ανοργανωσιά τους δεν κρύβονται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας.

Αποτελεί πράξη μικρότητας, την ώρα που καίγονται σπίτια και καταστρέφονται περιουσίες συμπολιτών μας, κάποιοι να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους», συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 18χρονο που είχε πάνω από ένα κιλό κάνναβη και κοκαΐνη έξω από νηπιαγωγείο

Ένας 18χρονος συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ κοντά σε νηπιαγωγείο σε περιοχή των Συκεών, για …

Daily-News.GR