Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε και άλλους βιαστές -Παντρεμένος τής ζητούσε να φύγουν διήμερο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την υπόθεση της 12χρονης στο Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά τις καταθέσεις της 12χρονης στην παιδοψυχολόγο του τμήματος ανηλίκων και τις φωτογραφίες, οι Αρχές ταυτοποίησαν και άλλους άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού μέσω του Ηλία Μίχου για να βιάσουν το παιδί.

«Έχει υποδείξει στις Αρχές κι άλλα άτομα. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αλλά αντιθέτως για τη μητέρα που το 12χρονο κορίτσι δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα δυστυχώς ακόμα κρατείται προσωρινά» είπε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Παντρεμένος με 2 παιδιά ζητούσε από την 12χρονη να φύγουν διήμερο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη αποκάλυψε ότι υπήρχε άτομο που την είχε οδηγήσει σπίτι του. Πρόκειται για έναν παντρεμένο μεσήλικα με παιδιά, ο οποίος της ζητούσε να φύγουν διήμερο ενώ ένας άλλος την είχε πάει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τον άνδρα που την πήγε σπίτι του, η 12χρονη είπε ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισε μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών όπου είχε φτιάξει το προφίλ της, ο Μίχος. Ο άνδρας με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τον οποίο μίλησε η 12χρονη, δεν έχει ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία, ενώ η υπόθεση εξακολουθεί βρίσκεται στα χέρια της 33ης ανακρίτριας.


Πηγή