Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κολωνός: Παιδόφιλοι πλήρωναν 25 ευρώ για μία άσεμνη φωτογραφία της 12χρονης -Τι είπε στην κατάθεσή της

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση και τη μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, εκτός από τους άνδρες που κακοποίησαν την ανήλικη υπάρχουν και άλλοι που πλήρωσαν για να δουν άσεμνες φωτογραφίες της.

Στοιχεία για τους παιδόφιλους αυτούς έδωσε στο Ανηλίκων η 12χρονη στην 4η κατάθεσή της. Η ανήλικη αναφέρθηκε στα μικρά ονόματα τους και μίλησε για ποσά 20 με 25 ευρώ που είχαν πληρώσει για να πάρουν μια φωτογραφία της, μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών που χρησιμοποιούσε εκείνη αλλά χειριζόταν συνήθως ο Ηλίας Μίχος.

Κάποια από τα άτομα αυτά έχουν ταυτοποιηθεί και τα στοιχεία είναι στα χέρια της ανακρίτριας, που αναμένεται σύντομα να τους καλέσει για εξηγήσεις, για να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις, καθώς τους αποδίδονται κατηγορίες για κατοχή ή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικο.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών ατόμων για τον βιασμό της 12χρονης

Νωρίτερα, οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών ατόμων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Πρόκειται για τον εισοδηματία, τον προπονητή ποδοσφαίρου και τον ηλεκτρολόγο, οι οποίοι είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Πηγή