Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κολωνός: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένα ακόμα άτομο -Χρησιμοποιούσε εφαρμογή γνωριμιών

Αυτοβούλως παρουσιάστηκε ένα ακόμα άτομο στις Αρχές στο πλαίσιο της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας τής 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Έλληνας παρουσιάστηκε στις Αρχές, στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, και δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε, να έχει κάποια επαφή με ανήλικο.

Ο άνδρας που παρουσιάστηκε αυτοβούλως εξετάστηκε ενόρκως και αποχώρησε. Πλέον, ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι αυτοβούλως έχουν παρουσιαστεί στις Αρχές και άλλα άτομα για την υπόθεση.

Κολωνός: Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής των συλληφθέντων και σε άλλους βιασμούς

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στο Κολωνό μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, αναφέροντας μάλιστα πως ερευνάται αν οι συλληφθέντες έχουν εμπλοκή και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.

Η κα Δημογλίδου μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News» για τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο νέων συλλήψεων αλλά και σε αυτούς που είχαν μόνο επικοινωνήσει μέσω της εφαρμογής με το 12χρονο κοριτσάκι και προσέρχονται μόνοι τους στη ΓΑΔΑ.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων για την υπόθεση του Κολωνού, απάντησε πως όσο η έρευνα προχωρά και εκδίδονται εντάλματα συλλήψεων από την ανακρίτρια η Eλληνική Aστυνομία θα προβαίνει στις ανάλογες πράξεις.

Σε ό,τι αφορά το γενικό προφίλ των συλληφθέντων, αποκάλυψε πως γίνεται περαιτέρω έρευνα για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε βιασμούς άλλων παιδιών. «Για την ώρα, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο», προσέθεσε.

Αναφορικά με τους άντρες που προσήλθαν στην αστυνομία αυτοβούλως, η Κωνσταντίνα Δημογλίδου εξήγησε πως έχει ενημερωθεί η ανακρίτρια και για την ώρα δεν έχει ζητηθεί δίωξη εναντίον τους.


Πηγή