Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Κουίκ: Γυρίζουμε σελίδα για την Πατρίδα μας

«Γυρίζουμε σελίδα για την Πατρίδα μας», υπογραμμίζει σε δήλωσή του για το τέλος των μνημονίων ο υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, με την ταυτόχρονη επισήμανση ότι Αλ. Τσίπρας και Π. Καμμένος προχωρούν μέχρι τις κάλπες μαζί.

Όπως αναφέρει αναλυτικά, «βάλαμε ένα τέλος σε μία επώδυνη εποχή για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Γυρίζουμε σελίδα για την Πατρίδα μας. Μαζί ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. Ήταν μια κοινή προσπάθεια που στήριξε ένα Κίνημα με ιδεολογικές διαφορές σε αρκετά ζητήματα με τον κυβερνητικό του εταίρο, αλλά πιστό στη συμφωνία να βγάλουμε την χώρα από τα μνημόνια και την κρίση.

Οι ΑΝΕΛ φέρθηκαν πολύ πιο “συντροφικά” από πολλούς συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που στην πιο κρίσιμη στιγμή επέλεξαν να τον “πουλήσουν” και να ακολουθήσουν το δρόμο προς τη δραχμή και την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα, μέχρι τις εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019, έχουμε πολλές δράσεις μπροστά μας που θα αφορούν στην καθημερινότητα των Ελλήνων και το χαμόγελο που θα ανακτήσουν.

Κάποιοι είχαν το σύνθημα “οι Τράπεζες πρώτα”. Εμείς έχουμε το σύνθημα “η κοινωνία πρώτα”», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Και ο κ. Κουίκ προσθέτει: «Η μικροψυχία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και των υπολοίπων κομμάτων, που με λύσσα πολέμησαν από την πρώτη μέρα αυτήν την κυβέρνηση, ακόμα και τώρα στην ιστορική ημερα της εξόδου, θα καταγραφεί στις μελανές σελίδες της ιστορίας, όπου τα ζωτικά συμφέροντα της Πατρίδας και των Ελλήνων μπήκαν κάτω και ποδοπατήθηκαν, από τα σκοτεινά συμφέροντα των κομμάτων που μας οδήγησαν στα μνημόνια και των μετέπειτα αποκομμάτων τους.

Ο λαός επέλεξε σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αυτήν την κυβέρνηση για να αλλάξει την τύχη της Ελλάδας. Είναι ο λαός που θα την επιλέξει και πάλι στις επόμενες εκλογές.

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Πάνος Καμμένος προχωρούν μέχρι τις κάλπες μαζί, γιατί μέσα σε όλα έχουν και άλλες κοινές υποχρεώσεις, όπως το να είναι το μπλόκο σε εκείνους που ονειρεύονται την επιστροφή τους στην εξουσία, όχι για το καλό της πατρίδας, όπως λένε υποκριτικά, αλλά για να κουκουλώσουν και να διαγράψουν τα ανομήματά τους. Δεν θα τους επιτραπεί να την γλυτώσουν. Ειναι αξίωση του ελληνικού λαού να αποδώσουν λογαριασμό.

Η επανεκλογή Πάνου Καμμένου και Αλέξη Τσίπρα, ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, θα σημάνει και την επανάληψη της εδραίωσης της εμπιστοσύνης στους καθαρούς της πολιτικής».

localStorage.clear();


Πηγή