Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κουτσούμπας: Η ονομασία δεν είναι απλά βαφτίσια, κυρίαρχο ζήτημα ο αλυτρωτισμός

Επαγρύπνηση όχι μόνο των πολιτικών κομμάτων αλλά και του ελληνικού λαού ζήτησε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό.

«Είχαμε μια όσο γίνεται αναλυτική ενημέρωση» σχολίασε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε: «Κρατάμε μικρό καλάθι, εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες ανησυχίες για τις εξελίξεις με τις γειτονικές χώρες, συνολικά με τα Βαλκάνια, τη πολιτική του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».

«Οποιαδήποτε ονομασία δεν είναι απλά βαφτίσια ούτε είναι το κυρίαρχο πρόβλημα» συνέχισε ο γγ του ΚΚΕ, «κυρίαρχα ζητήματα είναι ο αλυτρωτισμός, η μη επαναχάραξη συνόρων» πρόσθεσε.

«Ανεξάρτητα από όποιες διαπραγματεύσεις με Σκόπια, Αλβανία ή άλλες χώρες, ο ελληνικός λαός να μην εφησυχάζει εφόσον δεν προβλέπεται άμεσα αλλαγή του Συντάγματος και όλων αυτών που οδηγούν σε εθνικιστικές και αλυτρωτικές διαθέσεις» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Πάνο Καμμένο, ο γγ του ΚΚΕ απάντησε: «Ο κ. Καμμένος έχει τη δική του άποψη, το τι θα κάνει φαντάζομαι δεν το ξέρει ούτε ο πρωθυπουργός».

localStorage.clear();


Πηγή