Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κρήτη: Δύο νεαρές κοπέλες έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας – Διασώθηκαν από ΕΚΑΒ και γιατρούς

Δύο απόπειρες αυτοκτονίας νέων ανθρώπου σημειώθηκαν στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν νωρίς σήμερα το απόγευμα όταν κορίτσι μόλις 20 χρονών βρέθηκε να έχει πάρει χάπια προκειμένου να θέσει ένα τραγικό τέρμα στη ζωή της.

Το περιστατικό συνέβη στη Χαλέπα Χανίων και δίχως να χάσουν χρόνο τα οικεία της πρόσωπα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να την μεταφέρουν χωρίς τις αισθήσεις της στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν προσπάθειες ανάταξης του κοριτσιού οι οποίες ευοδώθηκαν με πλήρη επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η δεύτερη φορά που η 20χρονη επιχειρεί να θέσει τέλος στη ζωή της και για το λόγο αυτό αναμένεται να εξεταστεί από ειδικούς ιατρούς.

Τα αίτια που οδήγησαν την νεαρή στην απόπειρα αυτοκτονίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ωστόσο θα υπάρξει σχετική έρευνα από τις Αρχές.

Και δεύτερη απόπειρα 20χρονης

Ακόμα μία απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε όμως και λίγες ώρες νωρίτερα, όταν μία κοπέλα επίσης 20 ετών περίπου επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της στην Κάνδανο των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κοπέλα νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων αφού τα οικεία της πρόσωπα πρόλαβαν το μοιραίο.


Πηγή