Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κρήτη: Ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά για μια θέση πάρκινγκ -Τρεις συλλήψεις

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε γειτονιά του δήμου Χερσονήσου Κρήτης εξαιτίας μιας θέσης πάρκινγκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι «πρωταγωνιστές» του συγκεκριμένου περιστατικού ήταν ένα ζευγάρι (44χρονος και 36χρονη) καθώς κι ενας 48χρονος που μένουν στην ίδια γειτονιά στις Γούρνες Πεδιάδος, στο Ηράκλειο.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες είχαν αρκετά προβλήματα μεταξύ τους εξαιτίας μίας θέσης πάρκιγνκ.

Ξεσήκωσε τη γειτονιά με κόρνα και φωνές – «Βροχή» οι απειλές

Όμως περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης, τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς ο 48χρονος, επιστρέφοντας στο σπίτι του, είδε την συγκεκριμένη θέση πάρκινγκ να είναι κατειλημμένη από το όχημα του ζευγαριού. Χωρίς κανέναν δισταγμό ξεκίνησε να κορνάρει και να φωνάζει, ξεσηκώνοντας όλη τη γειτονιά.

Από τα κορναρίσματα ξύπνησαν ο 44χρονος και η 36χρονη σύντροφός του που βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να λογομαχούν έντονα με τον άνδρα. Ο καβγάς πήρε μεγάλες διαστάσεις, ενώ δεν άργησαν να ξεκινήσουν και οι απειλές.

Τελικά, δύο ώρες αργότερα και αφού είχε ξυπνήσει όλη η γειτονιά και οι τρεις αποφάσισαν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να αλληλομηνυθούν. Το αποτέλεσμα ήταν οι αρχές να περάσουν και στους τρεις χειροπέδες!


Πηγή