Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κρήτη: Φωτογράφος, πατέρας δύο παιδιών ο 50χρονος που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αγίας Πελαγίας, ο θάνατος του 50χρονου, που έχασε τη ζωή του το Σάββατο το πρωί στην Κρήτη.

Ο 50χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η κακοκαιρία, η οποία πλήττει από το Σάββατο το πρωί την Κρήτη.

Σύμφωνα με το creta24.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όταν ο άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Πληροφορίες αναφέρουν, πως το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου, ενώ η 45χρονη συνεπιβάτιδά του αγνοείται.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Νίκο Συριγωνάκη, ο άνδρας εντοπίστηκε από δύτες εκτός του οχήματος στο οποίο βρίσκονταν νωρίτερα όταν τον παρέσυρε χείμαρρος.

Εικόνες καταστροφής από τη φονική κακοκαιρία στην Κρήτη -Ποιες περιοχές πλημμύρισαν, νεκρός 50χρονος άνδρας

Κρήτη: Μαρτυρία του συζύγου της αγνοούμενης -«Ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον άνδρα που σκοτώθηκε» [βίντεο]

Ποιος ήταν ο 50χρονος άνδρας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Το θύμα της φονικής κακοκαιρίας ήταν ο 50χρονος Κωνσταντίνος Βεργάκης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και στο επάγγελμά του φωτογράφος, ιδιαίτερα αγαπητός, όπως φαίνεται και από τα σπαρακτικά μηνύματα φίλων και συγγενών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αδικοχαμένος 50χρονος φωτογράφος
Ο αδικοχαμένος 50χρονος φωτογράφος / Φωτογραφία: Facebook

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, o Κωνσταντίνος Βεργάκης ήταν 30 χρόνια φωτογράφος. Το πάθος του για τη φωτογραφία δεν σταμάτησε ποτέ, ωστόσο επιθυμούσε να πειραματιστεί πάνω σε διάφορους τύπους φωτογραφίας, εκτός από τα πορτρέτα.

Κωνσταντίνος Βεργάκης
Πηγή: Facebook

Σε μήνυμά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωριού, με αφορμή την θλιβερή είδηση του χαμού του 50χρονου φωτογράφου, ο οποίος μάλιστα θεωρούνταν πολύ καλός επαγγελματίας, αναφέρει:

«Είναι κρίμα και άδικο να φεύγουν από την ζωή νέοι άνθρωποι και ειδικά όταν κόβεται το νήμα της ζωής μέσα από μια βιβλική καταστροφή.

Καλό σου ταξίδι χωριανάκι Constantinos Vergakis!!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου!!»

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της αγνοουμένης 45χρονης

Η οικογένειά της 45χρονης γυναίκας που ήταν στο ίδιο όχημα με τον 50χρονο φωτογράφο περνά δύσκολες ώρες, καθώς αγνοείται. Ο σύζυγός της επιβεβαίωσε πως η ίδια επέβαινε στο όχημα που οδηγούσε ο Κωνσταντίνος Βεργάκης.


Πηγή