Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης από αύριο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του συνδετήριου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. τίθενται σε ισχύ από την Κυριακή 12 Μαρτίου έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, από τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (398,8 χιλιόμετρο) έως και το 399,3 χιλιόμετρο θα γίνεται εκτροπή και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας, από παράπλευρους δρόμους.

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα αύριο Κυριακή, από τις 7.00 έως τις 7.15, θα γίνεται ανάσχεση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη διασταύρωση Νέων Πόρων με Π.Α.Θ.Ε. (401,8 χιλιόμετρο).

Οι οδηγοί, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, καλούνται από την Τροχαία να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Περισσότερες ειδήσεις για την Θεσσαλονίκη στο thestival.gr


Πηγή