Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Κυνήγησε τον ταξιτζή με μαχαίρι και ξέσπασε στο ταξί

Μια ανατριχιαστική επίθεση κατέγραψε ο φακός με έναν άντρα που κραδαίνει μαχαίρι και τα βάζει με ταξιτζή, προσπαθώντας να τον μαχαιρώσει από το παράθυρο του οδηγού.

Οι περαστικοί είδαν αποτροπιασμένοι τον άγνωστο να μαχαιρώνει το τζάμι και την πόρτα του Peugeot στο Νιούκαστλ της Αγγλίας μέρα μεσημέρι.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Οι αυτόπτες δήλωσαν πως το περιστατικό προκλήθηκε όταν το ταξί λίγο έλειψε να πατήσει τον σκύλο του πεζού που πήγε να περάσει τον δρόμο. Όσο για τον ταξιτζή, βγήκε αλώβητος από το γεγονός, αν και τα χρειάστηκε.

«Οδηγούσε αργά όταν ένας τύπος με γκρι φόρμα βγήκε μπροστά του», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην «Daily Mail», «το σκυλί του τύπου βγήκε μπροστά στο αμάξι, εκείνος φρέναρε όμως, αλλά στα ξαφνικά ο τύπος άρχισε να τον καταδιώκει. Και μετά άρχισε να μαχαιρώνει το παράθυρο και προσπάθησε ακόμα και να τον μαχαιρώσει μέσα από το τζάμι». Το τζάμι δεν έσπασε όμως, κι έτσι την πλήρωσε το αυτοκίνητο.

Εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος επιβεβαίωσε το περιστατικό που έλαβε χώρα τη Δευτέρα στις 11:45 το πρωί και αναζητεί τον άγνωστο…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή