Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κυψέλη: Αγωνία για την εξαφάνιση της 8χρονης – Παρατείνεται το Amber Alert

Συνεχίζεται η αναζήτηση της 8χρονης Ζάνγκα Περσιέζ, με καταγωγή από το Κονγκό, που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη.

Το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ανηλίκων, AMBER ALERT HELLAS, παρατείνεται για 48 ώρες, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Κυψέλη: Συναγερμός με την εξαφάνιση της 8χρονης

Η ανήλικη Ζάνγκα (επ.) Περσιέζ (ον.) εξαφανίστηκε, στις 05/08/2022, από την περιοχή της Κυψέλης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνισή της, στις 09/08/2022 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η Ζάνγκα (επ.) Περσιέζ (ον.) έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.35 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο φόρεμα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple


Πηγή