Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Λέων: «Τα ευρήματα δείχνουν δολοφονία της Μαλένα και της Ίριδας με ασφυκτικό θάνατο»

Αποκαλυπτικά ήταν τα όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, αναφορικά με το «θρίλερ» της Πάτρας και το θάνατο των δύο άλλων κοριτσιών, της Μαλένας και της Ιριδας.

Μάλιστα, ο κ. Λέων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, έκανε λόγο για «εξωτερικό παράγοντα», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο»…

Λέων: «Το δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα δείξει κεταμίνη»

Ο Γρηγόρης Λέων, αναφερόμενος στην Τζωρτζίνα, υπογράμμισε ότι αν γίνει εκταφή το δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα «δείξει» την κεταμίνη.

«Αυτή η στιγμή έχουμε ένα επιβεβαιωμένο εύρημα, ότι η η κεταμίνη αποτελεί την αιτία θανάτου. Αυτό που μπορούμε να δούμε λαμβάνοντας δείγμα από τα μαλλιά του παιδιού είναι ότι είμαστε σε θέση να δούμε κατά πόσο τα προηγούμενα επεισόδια συνδέονται με τη χρήση κεταμίνης ή άλλων ουσιών. Είναι μία ευκαιρία να λάβουμε αυτό το βιολογικό δείγμα, ώστε να δούμε σε βάθος χρόνου κατά πόσο υπήρχε χρήση ουσιών ή και κεταμίνης».

Λέων: «Από εξωτερικό παράγοντα ο θάνατος των δύο κοριτσιών -Μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο…»

Παράλληλα, ο κ. Λέων μίλησε και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, υποστηρίζοντας ότι δεν οφείλονται σε παθολογικά αίτια ή γενετικό παράγοντα.

«Ουσιαστικά μιλάμε για επίδραση ενός εξωτερικού παράγοντα που πιθανότατα δεν είναι η κεταμίνη. Δεν είναι ούτε άλλη ουσία, θα σας έλεγα ότι μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο», δήλωσε ο ιατροδικαστής, εξηγώντας ότι η αδιανόητη αυτή υπόθεση είναι ένα πρωτόγνωρο έγκλημα, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.


Πηγή