Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Λαμία: Αποπειράθηκε να βιάσει την ξαδέλφη του μέρα μεσημέρι στην αυλή συγγενή τους

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Λαμία, με την καταγγελία απόπειρας βιασμού μιας 22χρονης από τον ξάδελφό της.

Όπως είπε στην Αστυνομία η νεαρή γυναίκα, ο 36χρονος συγγενής της «κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και με τράβηξε πάνω του για να με βιάσει». Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/2), στη συνοικία των Καλυβίων, στη Λαμία.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lamiareport.gr, ο 36χρονος με την 22χρονη ξαδέλφη του (και οι δύο Ρομά), στις 13:30 της Τετάρτης βρίσκονταν στην αυλή σπιτιού συγγενικού τους προσώπου, που εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι.

Όπως είπε η 22χρονη στους αστυνομικούς, ο 36χρονος ξαφνικά κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και προσπάθησε να την τραβήξει πάνω του με δύναμη, ώστε να συνευρεθούν ερωτικά. Εκείνη έβαλε τις φωνές και αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να του ξεφύγει και να τρέξει στο σπίτι της γιαγιάς της, που βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, η νεαρή γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης και κατάγγειλε τον ξάδελφό της για απόπειρα βιασμού.

Ο 36χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας γύρω στις 22:00 της ίδιας ημέρας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Λαμίας, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.


Πηγή