Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Λαμία: Τι αναφέρει η ομάδα για τον θάνατο του 29χρονου ποδοσφαιριστή -«Είχε υποβληθεί σε εξετάσεις»

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λαμία η είδηση του θανάτου 29χρονου ποδοσφαιριστή στο γήπεδο.

Ο Μάκης Χριστόπουλος από τη Λαμία, άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο γηπέδου του Νέου Κρικέλλου σε αγώνα Β’ κατηγορίας του Φθιωτικού ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Ροδίτσας – Δίβρη.

Όλοι έχουν σοκαριστεί από τον ξαφνικό χαμό του 29χρονου, ο οποίος είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είχε κριθεί κατάλληλος για να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το lamiareport, ο 29χρονος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο αλλά περίπου 15 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας, αισθάνθηκε δυσφορία και αποχώρησε πηγαίνοντας μόνος του στα αποδυτήρια, όπου και κατέρρευσε.

Η ανακοίνωση της ομάδας για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή

Σε ανακοίνωση η ομάδα του 29χρονου ποδοσφαιριστή τονίζει ότι ο 29χρονος είχε υποβληθεί «σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου». Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Σ.Ηρακλή Ροδίτσας είμαστε συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό ενός μέλους της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Το γεγονός αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρόνια του συλλόγου και είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί με δική μας παρέμβαση σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε:
Α) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
Β) Να αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας.
Γ) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής Ροδίτσας


Πηγή