Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση αυτή θα πέσει από τους πλειστηριασμούς

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών εναντίον των πλειστηριασμών, με κάποιους από τους συγκεντρωμένους, μεταξύ των οποίων και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, να κατευθύνονται στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς, για τη συνέχιση της διαμαρτυρίας.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, η οποία ήταν αυτή που κάλεσε για τη σημερινή διαμαρτυρία, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανέφερε σε δηλώσεις του: «Ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το κίνημα είναι ζωντανό, έχει μια αγωνιστική παρουσία εδώ και είχε άλλη μια επιτυχία: και σήμερα δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο. Και δεν έγινε όχι γιατί το επέβαλλε η εξουσία, αλλά γιατί ήξερε ότι θα είμαστε εδώ και θα δίναμε μάχη για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας του λαού».

Με τον κ. Λαφαζάνη να συμπληρώνει: «Να ξέρετε ότι η πολιτική των πλειστηριασμών έχει καταρρεύσει. Πλειστηριασμοί δεν θα γίνουν στην Ελλάδα, γιατί υπάρχει ένα κίνημα και μια λαϊκή κατακραυγή. Η κυβέρνηση αυτή θα πέσει από τους πλειστηριασμούς και από τις αντιδράσεις λόγω των πλειστηριασμών. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον. Είναι τρομοκρατημένη από το γεγονός ότι δεν μπορεί να εκτελέσει αυτές τις εντολές, οι οποίες είναι απαράδεκτες, είναι αρπαγή.

«Εμείς θα είμαστε εδώ κάθε Τετάρτη και όποτε χρειάζεται έξω από τα συμβολαιογραφία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και θα είμαστε αποτελεσματικοί», ανέφερε καταληκτικά ο γενικός γραμματέας της ΛΑΕ.

Δείτε το βίντεο του newsbeast.gr:

Βίντεο: Κατερίνα Καμπόσου

localStorage.clear();


Πηγή