Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Λεβέντης: Φέτος είναι πληγωμένος ο Άγιος Δημήτριος

Στην παράθεση των ελληνορθόδοξων ηθών και αμφίβολων ευρωπαϊκών αξιών από την ελληνική Βουλή αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μετά την ολοκλήρωση της επίσημης δοξολογίας στον ιερό ναοί Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. «Η Ένωση Κεντρώων ζητάει σεβασμό προς την Εκκλησία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Ο Άγιος Δημήτριος δεν είναι μόνο Άγιος της Θεσσαλονίκης, είναι ο Άγιος της Ελλάδας. Όμως φέτος είναι πληγωμένος ο Άγιος Δημήτριος, γιατί φέτος η Βουλή έβαλε τα ελληνορθόδοξα ήθη κάτω από αμφίβολες ευρωπαϊκές αξίες. Για μένα, για την Ένωση Κεντρώων, τα ελληνορθόδοξα ήθη είναι πάνω απ’ όλα και όσοι νομοθετούν ερήμην και αγνοώντας την Εκκλησία κάνουν έγκλημα μεγάλο, το οποίο θα το πληρώσουν» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημείωσε δε πως «η Ένωση Κεντρώων ζητάει σεβασμό προς την Εκκλησία» και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε θεολατρικό κόμμα, αλλά δεν μπορούμε ένας απλός σύλλογος ποδοσφαίρου να έχει λόγο και να μην έχει λόγο η ιεραρχία της Ελλάδας».

localStorage.clear();


Πηγή