Παρασκευή , 2 Οκτώβριος 2026

Λοβέρδος για Ερντογάν: «Να ασχοληθεί με τους Τούρκους ψηφοφόρους που τού γυρίζουν την πλάτη»

Μήνυμα με αποδέκτη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε μέσω ανάρτησης, ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, ο οποίος έδινε… οδηγίες στους Έλληνες για το τι να ψηφίσουν.

«Ελπίζω ότι οι Έλληνες, διά της δημοκρατικής οδού, θα δώσουν το απαραίτητο μήνυμα και μάθημα στην κυβέρνησή τους, η οποία τους ζητά περιπέτειες που θα καταλήξουν σε καταστροφή γι’ αυτούς», είπε συγκεκριμένα ο Ερντογάν σε δηλώσεις που έκανε σε εκδήλωση για την Τελετή Αποφοίτησης Αξιωματικών από το Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας.

Η απάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου στον Ερντογάν

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει σε ανάρτησή του: «Ο Πρόεδρος Ερντογάν να ασχοληθεί με τους Τούρκους ψηφοφόρους που του γυρίζουν την πλάτη & να αφήσει τους Έλληνες ήσυχους. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να εμπλέκεται στα εσωτερικά της Ελληνικής Δημοκρατίας. Καταδικάζουμε ξεκάθαρα την απόπειρα ανάμειξής του στις εκλογές της χώρας μας».


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τα δύο Μ της Ευρώπης: Μακρόν, η τελευταία άνοιξη στο Ελιζέ, Μητσοτάκης η μάχη για τρίτη θητεία

Την άνοιξη του 2027, δύο εκλογικές αναμετρήσεις θα διεξάγονται σχεδόν παράλληλα στις δύο άκρες μιας …

Daily-News.GR