Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Λοβέρδος: «Θα κάνω τα πάντα για να αποκατασταθούν πρόσωπα που αδικήθηκαν» | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα αξιοποιηθούν τα πρόσωπα που αδικήθηκαν», εφόσον κερδίσει εκείνος στις εκλογές για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε με νόημα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Θα κάνω τα πάντα για να αποκατασταθούν πρόσωπα της παράταξης που αδικήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν», υπογράμμισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο ACTION24, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.

Νωρίτερα, πάντως, είχε ερωτηθεί για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και την πρώην υπουργό, Άννα Διαμαντοπούλου.

«Ο νέος πρόεδρος πρέπει να είναι βουλευτής για να μπορεί να ηγηθεί»

Για ακόμη μία φορά, υποστήριξε ότι αυτός που θα ηγηθεί του κόμματος, θα πρέπει να είναι βουλευτής και πως η κοινοβουλευτική ομάδα επιλέγει τον πρόεδρο της, όχι το αντίστροφο.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι, μέσα από αυτή την εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του κόμματος, στόχος είναι να μεγαλώσει η παράταξη και να γίνει «ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ». Όπως είπε, το ποια πρόσωπα θα βρίσκονται στις σημαντικές και θεσμικές θέσεις του κόμματος θα είναι αμέσως μετά την εκλογή του, χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις. Θα φωτογραφίζεται την επόμενη των εκλογών στα πρόσωπα που θα έχουν θεσμικές θέσεις όπως, για παράδειγμα τον εκπρόσωπο τύπου και τους αναπληρωτές, η ενότητα του κόμματος.

Αιχμές για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Λοβέρδος άφησε αιχμές ότι «κάποιοι ήταν υπέρ», φωτογραφίζοντας μεταξύ άλλων τον συνυποψήφιο του, Νίκο Ανδρουλάκη.

Υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολίου για τους άνω των 60

Αναφερόμενος σε θέματα της πανδημίας, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι είναι υπέρ του μέτρου της κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητας για τους άνω των 60 ετών, θεωρώντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αντισυνταγματικότητας. Υπογράμμισε μάλιστα ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτική και η αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Ομιλία στην Αργυρούπολη

Νωρίτερα, την Τετάρτη, ο Ανδρέας Λοβέρδος πραγματοποίησε ομιλία στην Αργυρούπολη.


Πηγή