Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου και σκοτώθηκε η αδερφή του δημάρχου Καλαβρύτων

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα το πρωί η αδερφή του Δημάρχου Καλαβρυτων. Η 56χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της, σύμφωνα με το Kalavrytanews.com, όταν λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την χτύπησε θανασιμα. Αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομειο Καλαβρύτων όπου διεπιστώθη ο θάνατός της.

Στο χώρο του Νοσοκομείου μετέβη αμέσως και ο δήμαρχος Καλαβρύτων ο οποίος είναι συντετριμμένος από την βαριά απώλεια για την οικογένεια. Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας ήταν σταθμευμένο στο σπίτι της.

Συγκλονισμένος  ο Δήμαρχος Καλαβρύτων από τον ξαφνική απώλεια της αδελφής του σε μήνυμα του αναφέρει: «Η τραγική μοίρα…Η μοναδική πολυαγαπημένη μου αδελφή, Αρχοντούλα, έφυγε, στα 56 χρόνια της, σε ένα τραγικό και απρόσμενο ατύχημα, με το αυτοκίνητό της.

Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει, αύριο, Τρίτη, στις 3:30 μ.μ. στα Καλάβρυτα, μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.

Καλό σου Ταξίδι,αγαπημένη μου, μονάκριβη, αδελφούλα. Να μου φιλήσεις, τον πατέρα και τη μανούλα μας. Ο Θεός να σε αναπαύει».


Πηγή