Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Λ. Αυγενάκης: Η ενεργειακή κρίση και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρωπαϊκή οικογένεια στο επίκεντρο του ΕΛΚ

Κομβικά ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως η ενεργειακή κρίση, αλλά και μια σειρά από μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρωπαϊκή οικογένεια συνολικά, θα τεθούν στο επίκεντρο της κορυφαίας συνάντησης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ στην Κρήτη και θα απασχολήσουν τις κοινωνίες μας.

Αυτό αναφέρει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και βουλευτής Νομού Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης .

«Καλωσορίζουμε στο νησί μας, στον τόπο μας, τον πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη , τον Προέδρο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΚ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΛΚ Θανάση Μπακόλα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Για δυόμισι πολύ παραγωγικές ημέρες, κομβικά ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως η ενεργειακή κρίση, αλλά και μια σειρά από μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρωπαϊκή οικογένεια συνολικά, θα τεθούν στο επίκεντρο της κορυφαίας αυτής συνάντησης και θα απασχολήσουν τις κοινωνίες μας.

Επιπλέον, θα είναι και μια μεγάλη ευκαιρία για τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, να κάνουν μια παραγωγική ανταλλαγή απόψεων για τις κυβερνητικές μας δράσεις. Πολιτικές, με δημοσιονομικό, κοινωνικό και αμυντικό αντίκτυπο, όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά και στον ευρωπαϊκό χάρτη. 

Η διεθνής αναγνώριση της εξωστρέφειας της χώρας μας δυναμώνει ολοένα και περισσότερο! 

Η Κρήτη μας, για ακόμα μια φορά γίνεται σημείο αναφοράς σπουδαίων διεθνών γεγονότων» αναφέρει ο κ. Αυγενάκης στην ανάρτησή του η οποία πλαισιώνεται από φωτογραφικό υλικό.


Πηγή