Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μάντζος για απόσυρση ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή: Επιστροφή σε μια κανονικότητα

Τη θέση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πως δεν υπάρχει εκβιαζόμενος Νίκος Ανδρουλάκης, ούτε και το κόμμα, επανέλαβε ο Δημήτρης Μάντζος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ και σχολιάζοντας την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αποσύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, είπε πως πρόκειται για «ανέξοδη επαναστατική γυμναστική, αλλά και επιστροφή στην κανονικότητα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μάντζος

«Μετά την κακοποίηση του όρου προοδευτική κυβέρνηση πολιτική
δεν θα αφήσουμε να κακοποιηθεί και ο όρος ανένδοτος αγώνας, ο όρος μίας ιστορικής πολιτικής και σταδιοδρομίας.
Σε εμάς τα πράγματα είναι καθαρά. Η αντιπολίτευση φεύγει πάντα τελευταία από τη Βουλή, κλείνει τα φώτα γιατί πρέπει να εξασφαλίζει ότι ο διάλογος και η ψήφος των βουλευτών θα συμβαίνουν και ασκούνται ελεύθερα. Η ψήφος είναι η εφαρμογή της λαϊκής εντολής
Μία ανέξοδη επαναστατική γυμναστική. Τι προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτό, μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε εκεί ως αξιωματική αντιπολίτευση, εγώ το λέω αυτό επιστροφή σε μία κανονικότητα.
Το δεύτερο κοινοβουλευτικό σωσίβιο του κ.Τσίπρα στον κ.Μητσοτάκη. Μετά την άσφαιρη πρόταση μομφής τώρα του λέει παίρνω τα κουβαδάκια μου και πάω σε άλλη παραλία
Δεν υπάρχει εκβιασμός, δεν υπάρχει εκβιαζόμενος. Αν η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι κάποιος κρατάει μία πολιτική παράταξη και έχει στοιχεία και μπορεί να επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις συνιστά από μόνο του εκβιασμό.
Στις εκλογές του 2023 θα αξιολογηθούν συνέπεια, ειλικρίνεια και σταθερότητα στις απόψεις».


Πηγή