Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

«Μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση αυτή φυλλορροεί και παραπαίει»

Επαναφέρει το αίτημα για πρόωρες εκλογές η Νέα Δημοκρατία.

«Όσο και να επιχειρούν να το κρύψουν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος, ο περιβόητος Κλεισθένης τους δεν πήρε χθες ψήφο εμπιστοσύνης. Την απλή αναλογική στις περιφερειακές εκλογές ψήφισαν 150 βουλευτές και την αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών 149», σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Πειραιώς.

«Μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση αυτή φυλλορροεί και παραπαίει. Είναι κοινοβουλευτικά πρωτοφανές, μείζονες αποφάσεις να λαμβάνονται χωρίς τουλάχιστον 151 ψήφους. Η μόνη διέξοδος για τη χώρα είναι οι εθνικές εκλογές» προσθέτει η ΝΔ.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βρετανοί από το Λονδίνο και οι 5 ύποπτοι που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε βάση της RAF στη Βρετανία -23 έως 25 ετών, εξετάζεται εμπλοκή του Ιράν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φερόμενης «τρομοκρατικής δράσης» στη Βρετανία με …

Daily-News.GR