Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μία εβδομάδα δώρο διακοπές στην Κρήτη για τους Γερμανούς τουρίστες που έπεσαν θύματα «νταήδων»

Μετά την περιπέτεια των Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης τούς κάνει δώρο… διακοπές.

Συγκεκριμένα, να γνωρίσουν την πραγματική πλευρά της Κρήτης, καθώς είχαν την ατυχία να “πέσουν” στις εξαιρέσεις… καλεί ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης την οικογένεια των Γερμανών που έπεσαν θύματα νταήδων στον Μυλοπόταμο, ζώντας σκηνές τρόμου.

Ο Σύνδεσμος καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση, τονίζοντας ότι «συμπεριφορές τέτοιου είδους δεν συνάδουν με την Κρητική Φιλοξενία και πλήττουν το Τουριστικό μας προϊόν».

Κρήτη: «Μας επιτέθηκαν με λάμα 20 εκατοστών, το αγροτικό πήγε να μας λιώσει» -Σοκαρισμένοι οι Γερμανοί τουρίστες

Επικοινωνία Κικίλια με την οικογένεια των Γερμανών τουριστών που δέχθηκαν επίθεση στην Κρήτη

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μ.Βλατάκης επικοινώνησε με την οικογένεια και αφού εξέφρασε την ειλικρινή συγνώμη εκ μέρους του Τουρισμού της Κρήτης και των Κρητικών, προσκάλεσε όλη την οικογένεια να επισκεφτούν σε  μελλοντική ημερομηνία της αρεσκείας τους, για μία εβδομάδα την Κρήτη ξανά, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Σύνδεσμο.

Η οικογένεια αποδέχτηκε την πρόσκληση με ιδιαίτερη χαρά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για αυτή τη γενναιόδωρη προσφορά .

«Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης.


Πηγή