Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μαραθώνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 16/10 λόγω του «7ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (16/10) στο οδικό δίκτυο του Δήμου Μαραθώνα λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα».

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Καλλιθέα λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου -Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής και της διασταύρωσης Λ. Μαραθώνος και Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 10.30΄.
  • Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Δημοκρατίας-Αρτέμιδος-Φειδιππίδου όπου θα επιτρέπεται και η κάθετη διέλευση οχημάτων.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Αεροπορίας (φανάρια Ζούμπερι), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 10.00΄- 11.00΄.

  • Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της Λ. Διονύσου.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αεροπορίας και της Λ. Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 10.30΄ – 11.30΄.

-Η κυκλοφορία προς Μαραθώνα θα διεξάγεται ως εξής: δεξιά στην οδό Αεροπορίας και στη συνέχεια αριστερά στη Λ. Ποσειδώνος (παραλιακή Ν. Μάκρης).

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Μαραθωνομάχων (ΤΥΜΒΟΣ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την πόλη του Μαραθώνα, κατά τις ώρες 09.30΄ – 10.30΄.

Η κυκλοφορία προς το κέντρο πόλης του Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

-Οδός Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας (είσοδος, έξοδος, περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα), κατά τις ώρες 09.30΄- 11.30΄.

  • Η κυκλοφορία από και προς τον Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κάτω Σουλίου και της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 13.30΄.

-Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.


Πηγή