Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Μαρκόπουλο: Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ -Δεν υπήρξαν τραυματίες

Σκηνές τρόμου έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ που τυλίχτηκε στις φλόγες το βράδυ της Κυριακής (27/8) στην οδό Πρίφτη, στο Μαρκόπουλο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του notia.gr, οι επιβάτες πρόλαβαν να βγουν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

«Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με πολίτες μέσα. Ανεπίτρεπτο να κυκλοφορούν ακόμη τέτοια χάλια λεωφορεία. Ευτυχώς όλα καλά», έγραψε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊδινιώτης.

Μαρκόπουλο: «Το χειρότερο λεωφορείο των χειρότερων ΚΤΕΛ της χώρας», λέει μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Facebook: «Το χειρότερο λεωφορείο των χειρότερων ΚΤΕΛ της χώρας, πήρε φωτιά μέσα στο Μαρκόπουλο και λίγο έλλειψε να καούμε ζωντανοί, δεν είχε ούτε έναν πυροσβεστήρα, η φωτιά σβήστηκε πρώτα με τα λάστιχα από τα σπίτια και τους πυροσβεστήρες της απέναντι πολυκατοικίας, ευτυχώς είχαν προλάβει να κατέβουν οι επιβάτες, ο ιδιοκτήτης κυκλοφορεί αυτό το χρέπι έχοντας 50 καταγγελίες στην πλάτη του, άμεση η επέμβαση της πυροσβεστική όπως πάντα, αστική συγκοινωνία ΑΥΡΙΟ για να μετακινούμαστε σαν άνθρωποι, αυτό το λεωφορείο κουβαλάει ΜΑΘΗΤΕΣ!!!».

Δείτε το tweet της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στο Μαρκόπουλο:


Πηγή