Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ματαίωσε το γάμο της γιατί ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είναι εθισμένος στο πορνό

Μια νεαρή κοπέλα αποφάσισε να ματαιώσει τον γάμο που τόσα χρόνια ονειρευόταν μια εβδομάδα πριν την τέλεση του μυστηρίου όταν ανακάλυψε το σκοτεινό μυστικό του συντρόφου της.

Ήταν ένα σοκ για την βαθιά θρησκευόμενη Κλερ Ντάλτον που ονειρευόταν έναν παραμυθένιο γάμο και μια «ειλικρινή και καθαρή σχέση που θα διέπεται από τους νόμους του Θεού», όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, όταν διαπίστωσε πως ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι εθισμένος στο πορνό.

Η 21χρονη Μορμόνα ανακάλυψε τυχαία το μυστικό του συντρόφου της όταν κατά την προετοιμασία του γάμου τους, του ζήτησε το κινητό του για να δει αν ήταν ανοιχτό ένα κατάστημα.

Εντόπισε τότε στο ιστορικό του προγράμματος περιήγησης (browser) τις «πονηρές» ιστοσελίδες που πριν λίγες ώρες είχε επισκεφθεί ο μέλλοντας σύζυγός της, ο οποίος αρχικά της είπε ότι είχε δανείσει το τηλέφωνό του στον αδερφό του, για να παραδεχθεί λίγο αργότερα πως «εγώ είμαι… έχω πρόβλημα».

«Αρχικά νόμιζα πως ήταν ένα αρρωστημένο αστείο. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι ο εθισμός στο πορνό θα μπορούσε να μπει στη ζωή μου ή να με επηρεάσει με τόσο βαθύ και έντονο τρόπο» ανέφερε η 21χρονη, η οποία αποφάσισε να ακυρώσει το γάμο.

Όπως λέει το πρόβλημα δεν ήταν τόσο το πορνό, όσο το γεγονός ότι στα τέσσερα χρόνια γνωριμίας τους ο σύντροφός της φρόντισε να κρύψει τον εθισμό του. «Κάποιος που αγαπούσα και φρόντιζα βαθιά με επιδέξιο τρόπο με κορόιδευε καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας. Ήμουν με έναν ξένο αντί για τον άνθρωπο που νόμιζα πως γνώριζα τόσο καλά. Δεν θα μπορούσα ποτέ ξανά να εμπιστευτώ ούτε για μια στιγμή αυτά τα ψεύτικα μάτια. Αυτό που πάντα ήθελα σε μια σχέση ήταν η ειλικρίνεια και γρήγορα συνειδητοποίησα ότι η μόνη ειλικρίνεια που είχα γνωρίσει σε εκείνο το σημείο αποδείχθηκε ψεύτικη», κατέληξε.

localStorage.clear();


Πηγή