Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και μητέρα 4 παιδιών και μετά κρεμάστηκε

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο οι αρχές του Σάφολκ στη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσαν τα επίσημα στοιχεία τους για την στυγερή δολοφονία μία γυναίκας από τον σύζυγό της που αυτοκτόνησε. Η τραγική ιστορία αφορά τον 65χρονο Ρίτσαρντ Πίτκιν ο οποίος όταν έλαβε ένα ανώνυμο γράμμα καρφιτσωμένο στην πόρτα του προέβη στην απονενοημένη ενέργεια.

Όπως αναφέρει η Sun, ο Πίτκιν ήταν παντρεμένος με τη Σάρα επί 37 χρόνια, μόλις διάβασε το ανώνυμο σημείωμα στο οποίο αναγραφόταν πως η 58χρονη σύζυγός του, Σάρα, τον απατούσε, διατηρώντας σχέση με άλλον άνδρα τους τελευταίους μήνες, σχεδίασε την δολοφονία της αλλά και την αυτοκτονία του.

Ο 65χρονος φέρεται να είπε σε έναν από τους γιους του να φύγει από το σπίτι, προκειμένου να συζητήσει με τη Σάρα τα οικονομικά, καθώς το ζευγάρι φέρεται να ήταν σε διάσταση για κάποιο χρονικό διάστημα. Όταν το ένα από τα 4 παιδιά του όμως επέστρεψε στο σπίτι βρήκε την πόρτα σφραγισμένη. Τότε κάλεσε την αστυνομία η οποία έσπασε την πόρτα και έκανε την μακάβρια ανακάλυψη.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ ο εισαγγελέας του Σάφολκ ανακοίνωσε πως ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι η Σάρα Πίτκιν δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της και πως ο θάνατος του Ρίτσαρντ Πίτκιν οφείλεται σε αυτοκτονία.

localStorage.clear();


Πηγή