Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μεγαλώνει ο αριθμός των τραυματιών από την έκρηξη στο Παρίσι

Για τουλάχιστον είκοσι τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη, που σημειώθηκε το πρωί στο Παρίσι, κάνουν λόγο νεότερες πληροφορίες, ενώ δύο από τους είκοσι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, επτά έχουν τραυματιστεί σοβαρά και άλλοι έντεκα πιο ελαφρά, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Η ισχυρή έκρηξη ταρακούνησε κτίρια εκατοντάδες μέτρα από το σημείο και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί πλήρως το ισόγειο ενός κτιρίου στην οδό Τρεβίζ, στην περιοχή των μεγάλων βουλεβάρτων στο κέντρο του Παρισιού.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Μέχρι στιγμής γίνεται λόγος για ατύχημα. Πυροσβέστες είχαν κληθεί να επέμβουν για διαρροή αερίου στην οδό Τρεβίζ όταν σημειώθηκε η έκρηξη, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δύο πυροσβέστες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές στη γαλλική πρωτεύουσα βρίσκονται σήμερα σε συναγερμό, καθώς νέα κινητοποίηση προγραμματίζουν τα «κίτρινα γιλέκα» και μεγάλα τμήματα του κέντρου της πόλης έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία κατά των διαδηλώσεων, ενώ έχουν αναπτυχθεί πάνω από 5.000 αστυνομικοί στο Παρίσι και 80.0ο0 σε όλη τη χώρα.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή