Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Μεγαλώνει το NAMMOS -Νέα συνεργασία με τη βασιλική οικογένεια των Al Nahyan, του Άμπου Ντάμπι

Πρόκειται για την πλουσιότερη οικογένεια ολόκληρου του πλανήτη. Τη βασιλική οικογένεια των Al Nahyan, του Άμπου Ντάμπι, οι οποίοι ολοκλήρωσαν μια νέα «mega» συνεργασία με τον Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι, Πέτρο Στάθη, και αναμένεται να ταράξει στο άμεσο μέλλον τα νερά στον χώρο της εστίασης, του hospitality και όχι μόνο.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το deal αφορά τον επιχειρηματία Πέτρο Στάθη των NAMMOS και της Monterock International, η οποία προχώρησε σε συνεργασία με την Alpha Dhabi Holding, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επενδυτικές εταιρείες στα ΗΑΕ, η χρηματιστηριακή αξία της οποίας αγγίζει τα 70 δισ. δολάρια.

Μάλιστα, η συνεργασία επιβεβαιώθηκε το πρωί με κάθε επισημότητα, με την Alpha Dhabi Holding να δηλώνει τη νέα εταιρεία στο Χρηματιστήριο του Άμπου Ντάμπι.

Ποια είναι η οικογένεια που θα «μεγαλώσει» παγκοσμίως το NAMMOS

Το «μεγάλο» κεφάλι της εταιρείας από τα ΗΑΕ είναι ο Σεΐχης Tahnoun bin Zayed Al Nahyan, αδερφός του κυβερνήτη του Abu Dhabi. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της συνεργασίας, να αναφέρουμε ότι η βασιλική οικογένεια του Άμπου Ντάμπι διαχειρίζεται δισεκατομμύρια ανά τον κόσμο, αφού, μεταξύ άλλων, της ανήκει η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει συμμετάσχει και σε μεγάλες επενδύσεις με τη Space X του Έλον Μασκ, αλλά στην εταιρεία Savage x Fenty με την υπογραφή της Ριάνα, της διάσημης ποπ σταρ τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος.

Οι στόχοι του νέου εγχειρήματος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη συμφωνία έκλεισε ο ίδιος ο επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης και η συνεργασία ξεκινά με την εξάπλωση των NAMMOS σε ολόκληρο τον κόσμο, με μια εταιρεία που δημιουργείται από τους δύο άνδρες. Στα πλάνα είναι επίσης και η περαιτέρω επέκταση με την εξαγορά μεγάλων brands του χώρου προκειμένου η νέα εταιρεία, η ADMO, όπως θα ονομάζεται, να εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο της παγκοσμίως.

Η επιβεβαίωση της συμφωνίας

«Με εμβληματικές τοποθεσίες στη Μύκονο και στο Ντουμπάι, καθώς και με χώρους που πρόκειται σύντομα να ανοίξουν στο Λονδίνο, στις Κάννες και στο Άμπου Ντάμπι, τα σχέδια τηςNAMMOS για παγκόσμια επέκταση είναι φιλόδοξα και συνάδουν με τα ευρύτερα σχέδια της Alpha Dhabi», δήλωσε ο Πέτρος Στάθης, επιβεβαιώνοντας το deal, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Alpha Dhabi Holding.

Μάλιστα, ο Πέτρος Στάθης έκανε ειδική αναφορά στους ιδρυτές του Nammos, Ζαννή Φραντζέσκο και Σάμι Ιμπραήμ, εκφράζοντας τις δημόσιες ευχαριστίες του για τη συνεισφορά τους στη γιγάντωση του brand.


Πηγή