Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Μεσολόγγι: Αφέθηκε ελεύθερος ξανά ο κρεοπώλης -Τα στοιχεία για το στίγμα του κινητού του, ραγδαίες εξελίξεις

Ελεύθερος αφέθηκε και πάλι ο κρεοπώλης ο οποίος κρατούνταν ως ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την κράτησή του κι έτσι του επετράπη να αποχωρήσει. Ο ίδιος δεν θα πάει σπίτι του, αλλά αναμένεται να μείνει σε φιλικό πρόσωπο καθώς δεν μπορεί να επιστρέψει στην οικία του, δεδομένων των συνθηκών στο χωριό.

Οι αστυνομικοί έχουν βρει αντιφάσεις στην κατάθεσή του και συνεχίζουν τις έρευνες, όπου το στίγμα του κινητού του, θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στην εξέλιξη των ερευνών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει η εκτίμηση πως η εξαφάνιση έχει γίνει εκεί όπου χάθηκε το στίγμα του 31χρονου, πριν εξαφανιστεί.

Στοιχεία και από το κινητό του κρεοπώλη ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ, καθώς ο ύποπτος φέρεται να το είχε κλείσει. Μάλιστα, τα στοιχεία δείχνουν να το είχε αφήσει στο σπίτι του και να μην το είχε μαζί του, τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

Μεσολόγγι: «Φοβάμαι μην έχει συμβεί κάτι στο παιδί, του χρωστούσε €17.000 ο κρεοπώλης» -Η αποκάλυψη φίλου του Μπάμπη

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: 4 μήνες με αναστολή για οπλοκατοχή στον κρεοπώλη -Οργή από τους συγγενείς

Σύμφωνα με όσα είπε ο κρεοπώλης στην Αστυνομία, ο Μπάμπης τού ζήτησε να τον αφήσει σε ένα σημείο σε διασταύρωση στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, το οποίο είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρεοπώλης φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι κινήθηκε ακολούθως προς τον Άγιο Θωμά. Στο σπίτι του επέστρεψε μια ώρα αργότερα, ωστόσο κάμερα στην Ιονία Οδό τον κατέγραψε τις κρίσιμες ώρες να κινείται στην Παλαιά Εθνική οδό


Πηγή