Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Με βίασαν πάνω από 43.200 φορές μέχρι να κλείσω τα 16»

Την ιστορία της Karla Jacinto η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εμπορίας ανθρώπων, παρουσιάζει ρεπορτάζ του CNN.

«Αυτό το μικρό πρόσωπο που βλέπετε, είναι το πρόσωπό μου σε ηλικία 12 ετών», λέει η γυναίκα από το Μεξικό. Η Karla Jacinto ταξιδεύει σήμερα στον κόσμο και περιγράφει την ιστορία της.

«Με έδερναν με ξύλα, με καλώδια, με αλυσίδες…», θυμάται. «Επέζησα από την εμπορία ανθρώπων, είμαι 24 χρονών. Με εξανάγκασαν σε πορνεία από την ηλικία των 12».

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ίδιας, βιάστηκε πάνω από 43.200 φορές μέχρι να κλείσει τα 16! Αφότου εξαναγκάστηκε να εργάζεται σαν πόρνη για 4 χρόνια, διασώθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης και μεταφέρθηκε σε κέντρο περίθαλψης.

Σήμερα έχει γίνει εθελόντρια με στόχο να βοηθήσει άλλα θύματα εμπορίας ανθρώπων.

«Υπήρχαν άνθρωποι που γέλαγαν επειδή έκλαιγα. Έκλεινα τα μάτια μου για μην δω τι μου κάνουν», δηλώνει στον δημοσιογράφο του CNN, Rafael Romo. Η ίδια περιγράφει πώς είχε για πελάτες ακόμη και αστυνομικούς: «Ήταν αηδιαστικοί. Ήξεραν ότι ήμασταν ανήλικες, δεν ήμασταν καν ακόμη πλήρως ανεπτυγμένες».


Πηγή