Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

«Με ξεγέλασαν»: Σε σοκ ιδιοκτήτης βαν που είδε το όχημά του στην Αθήνα -Το νοίκιασαν Κροάτες χούλιγκαν

Σε σοκ δηλώνει ότι είναι ο ιδιοκτήτης βαν, ο οποίος είδε το όχημά του να χρησιμοποιείται από Κροάτες χούλιγκαν για να φτάσουν στη χώρα μας και να προκαλούν αιματηρά επεισόδια με αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα jutarnji, ο ιδιοκτήτης βαν το νοίκιασε σε δύο άνδρες, οι οποίοι του είπαν ότι θα ταξιδέψουν στο Δυρράχιο της Αλβανίας. «Με εξαπάτησαν», είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα.

Bρέθηκε βαν των Κροατών χούλιγκαν με το οποίο έφτασαν στην Αθήνα -Σταθμευμένο στον σταθμό «Ειρήνη» [εικόνες]

Δολοφονία Κατσουρή: Απίστευτο μπαλάκι ευθυνών για το φιάσκο με τους Κροάτες χούλιγκαν -Πώς πέρασαν ανενόχλητοι

«Είμαι σοκαρισμένος. Νοίκια ένα βαν, ήρθαν δύο άνδρες που απάντησαν στην αγγελία και είπαν ότι πήγαιναν στο Δυρράχιο της Αλβανίας. Κάναμε συμβόλαιο και δεν είχαν ιδέα ότι θα πήγαιναν στην Ελλάδα μέχρι που μου έστειλαν φωτογραφίες του βαν από ελληνικά ΜΜΕ. Με εξαπάτησαν», δήλωσε.
Όπως πρόσθεσε, θα συνεργαστεί με την αστυνομία εάν επικοινωνήσει μαζί του, εκτιμώντας, ωστόσο, ότι οι αρχές έχουν ήδη όλες τις πληροφορίες.

«Τώρα το πρώτο μου μέλημα είναι πώς θα επιστρέψει το όχημα», είπε.

Πώς φέρεται να έφτασαν οι Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Υπενθυμίζεται ότι η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους είχε αποστείλει τρία έγγραφα στο Αρχηγείο, αρχής γενομένης από τις 6-8-2023, σύμφωνα με τα οποία υπήρχε ενημέρωση από το Εθνικό Γραφείο Πληροφοριών της Κροατίας ότι επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Ελλάδα περίπου 100 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι θα φιλοξενούνταν από οπαδούς ελληνικής ομάδας, ή θα διέμεναν σε σπίτια Airbnb, ενώ επίσης αναφέρονταν πληροφορίες ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ ενημερώθηκαν για αυτές τις αφίξεις και οργανώνονταν γύρω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες εκδόθηκε η διαταγή του Αρχηγείου που εστάλη στην Κακαβιά και τη Θεσσαλονίκη, αλλά παρά την ενημέρωση και το γεγονός ότι υπήρξε πληροφόρηση και από το Μαυροβούνιο ότι πέρασαν και από εκεί, οι χούλιγκαν κατάφεραν να φτάσουν στην Αθήνα και να προκαλέσουν τα βίαια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σημειώνεται επίσης ότι ένα μέρος των χούλιγκαν εντοπίστηκε στα διόδια Ελευσίνας από την Ασφάλεια, ενώ πολλοί έκαναν στάση στο Κιάτο, από όπου κινήθηκαν τμηματικά, είτε με τα αυτοκίνητα τους είτε με τον Προαστιακό, με προορισμό την Αθήνα.

Το μεγαλύτερο μέρος, με περίπου 25 αυτοκίνητα, κατέληξε χτες το βράδυ στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, όπου μαζί με Έλληνες οπαδούς που τους περίμεναν, μετέβησαν με τρένο στα Πευκάκια και από εκεί με τα πόδια στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ.


Πηγή