Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Με τον Πλεύρη συναντήθηκαν οι γονείς της 3χρονης που κατέληξε στο Ιπποκράτειο -«Μας άκουσε με μεγάλη προσοχή»

Με τους γονείς της 3χρονης που κατέληξε ξαφνικά στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Η μικρή Κατερίνα είχε μπει στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ένα πρήξιμο στο πόδι και επί δύο εβδομάδες περίπου, την έβλεπαν μόνο ειδικευόμενοι γιατροί. Η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου και κατέληξε μέσα σε δυόμισι ώρες.

Θεσσαλονίκη -Μητέρα 3χρονης: Ήταν ένα υγιές παιδί, χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών

Θεσσαλονίκη -Θάνατος 3χρονης: Σε τεχνική σύμβουλο, με εισαγγελική παραγγελία, ο φάκελος από το «Παπαγεωργίου»

Μέχρι και σήμερα οι γονείς της 3χρονης δεν γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο κατέληξε το παιδί τους αλλά πήραν εγγυήσεις από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ότι θα αποδοθούν ευθύνες αν και όπου υπάρχουν.

Μητέρα 3χρονης: «Μας άκουσε με μεγάλη προσοχή, του εκθέσαμε όσα πρέπει να γνωρίζει»

Από την πλευρά τους, οι γονείς έκαναν δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους με τον υπουργό Yγείας. «Μας άκουσε με μεγάλη προσοχή, του εκθέσαμε όσα πρέπει να γνωρίζει σε σχέση με τη νοσηλεία στο Παπαγεωργίου και έχει δοθεί ήδη εντολή για να γίνει διερεύνηση του θέματος για το παιδί μας. Θα παρευρεθεί και ο ίδιος στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες να συζητήσει κάποια πράγματα με τους αρμόδιους», δήλωσε η μητέρα της 3χρονης Κατερίνας.

«Είναι δυνατόν να λένε σε μία μάνα και σε έναν πατέρα πως κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα;», διερωτήθηκε, με έντονο τρόπο, ο πατέρας του 3χρονου κοριτσιού από την πλευρά του.


Πηγή