Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Μητσοτάκης: Η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης έχει κόστος

«Εκτιμούσα ότι θα υπάρξει τελικά κλείσιμο της αξιολόγησης έστω και την τελευταία στιγμή. Αλλά με τι κόστος. Η καθυστέρηση έχει κόστος. Φτάσαμε στο σημείο να δεχθούμε μέτρα που ένα χρόνο πριν κανείς δεν μας ζητούσε.

Περικοπή του αφορολόγητου μείωση των εισοδημάτων περικοπές στα ειδικά μισθολόγια από το 2019 και μετά. Στο ζήτημα του χρέους δεν κερδίσαμε τίποτε. Δεν πήραμε τίποτε στην ποσοτική χαλάρωση», τόνισε, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Star, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν θέλουμε να δημιουργούμε νέα γενιά συμβασιούχων που θα εκβιάζονται με το τυράκι της μονιμοποίησης. Η σωστή λύση θα ήταν να προχωρήσουμε σε σχήματα σύμπραξης με τον ιδιωτικό τομέα όχι μόνο στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Υιοθετώντας ένα τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων η χώρα θα αποκτήσει αξιοπιστία. Αφού δώσει δείγματα γραφής υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Είναι αδιανόητο υπουργός της κυβέρνησης να παίρνει τηλέφωνο έναν ισοβίτη για οποιοδήποτε λόγο.

Η Ν.Δ θα καταθέσει αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να διερευνηθεί αυτή η υπόθεση . Όλα στο φως. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα από το 1974 και μετά όλες έχουν αναφορές στην άκρα – άκρα αριστερά. Το να λέμε την αλήθεια είναι δικαίωση στη μνήμη των θυμάτων. Δεν μιλάω για την πολιτική βία που προέρχεται από την άκρα δεξιά και την άκρα αριστερά», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

localStorage.clear();


Πηγή