Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο

«Σε μία εποχή που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η εικόνα ενός αδύναμου πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον υπουργό Άμυνας είναι απλά θλιβερή. Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που σκανδαλώδεις υποθέσεις γύρω από το προσφυγικό, τη ΔΕΗ, την ΕΡΤ, έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Το μόνο που επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς τού άλλου», τόνισε.

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού επισήμανε πως η πατρίδα μας χάνει δύναμη, σοβαρότητα, αξιοπιστία και διασύρεται διεθνώς, υπογράμμισε: «Μέχρις εδώ. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση. Οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, τον δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου».

localStorage.clear();


Πηγή