Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μητσοτάκης: Παραδώστε την εξουσία στον λαό, κάντε εκλογές

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής ενόψει της ψηφοφορίας για τις τροπολογίες για τα προαπαιτούμενα.

«Εισάγετε δημοσιονομικές τροπολογίες σε κύρωση συνθήκης για την αλιεία. Πέρα από την κακοποίηση των θεσμών, υπάρχει και το στοιχείο του γελοίου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Παραδώστε την εξουσία στον λαό. Κάντε εκλογές και δώστε την ευκαιρία στον λαό να αποφασίσει».

«Προσπαθείτε να κρυφτείτε όμως η κοινωνία σας βλέπει, όσο κι αν ο κ. Τσακαλώτος είπε κατά την ψήφιση των μέτρων ότι η κοινωνία “βλέπει Survivor”», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και κάλεσε τον πρωθυπουργό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

«Η αξιολόγηση δεν έχει κλείσει, ανοιγοκλείνει. Τα προαπαιτούμενα έρχονται πριν και ξανάρχονται μετά. Γράφονται και διορθώνονται. Παίρνετε ό,τι σας δίνουν. Κάνετε τελικά ό,τι σας ζητούν. Σε μια διαπραγμάτευση όπου δεν συμμετέχετε, απλώς παρίστασθε», συμπλήρωσε.

Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε και «τη βαθιά μου λύπη για το χαμό του μικρού μαθητή στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα».

localStorage.clear();


Πηγή