Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μοσχάτο: Μυστήριο με τον απαγχονισμό 50χρονου -Είχε έντονο καβγά με γυναίκα, τα σενάρια που εξετάζονται

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να λύσει το μυστήριο με τον απαγχονισμό 50χρονου άνδρα, στο διαμέρισμα του, στην οδό Άνδρου στο Μοσχάτο.

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι περίοικοι άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα 2ο ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Άνδρου.

Θρίλερ με απαγχονισμένο άνδρα σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο -Η γυναίκα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Μόλις οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο, μία 50χρονη γυναίκα από το στενό περιβάλλον του άτυχου άνδρα τους άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος. Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, βρήκαν τον 50χρονο κρεμασμένο από αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο.

Η 50χρόνη έδωσε χθες βράδυ κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα και πως πήγε στο σπίτι του για να τα διεκδικήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η 50χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι τσακώθηκαν για την προσωπική τους οικονομική διαφορά και πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τον απαγχονισμό του. Να σημειωθεί πως η γυναίκα δεν είναι συγγενικό πρόσωπο, αλλά γνωστή του.

Που εστιάζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ εστιάζεται πλέον στην εξακρίβωση των όσων ισχυρίζεται η γυναίκα και αν αυτά που λέει είναι αλήθεια. Οι αστυνομικοί στρέφονται στο εάν πήγε μόνη της στο σπίτι του 50χρονου, προκειμένου να αποκλείσουν το ενδεχόμενο παρουσίας και άλλων ατόμων στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απαγχονισμένος άνδρας βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και ζούσε μόνος του στο διαμέρισμα.

Η αυτοκτονία είναι το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και η οικονομική διαφορά που φέρεται να είχε ο 50χρονος με την συνομήλική του.


Πηγή