Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

Μπίστης: Eφικτός ο στόχος εκλογής ευρωβουλευτή από τους «11»

«Εφικτό» να εκλέξουν ευρωβουλευτή στις ευρωεκλογές χαρακτήρισε τον στόχο ο Νίκος Μπίστης, μέλος των «6+6».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Μπίστης ρωτήθηκε αν εκτιμά ότι θα εκλεγεί ευρωβουλευτής από το νέο κόμμα στις επερχόμενες ευρωεκλογές. «Θεωρώ ότι είναι εφικτό», απάντησε. «Θέλει ένα ποσοστό 4,7%, η φιλοδοξία μας είναι για πολύ παραπάνω», είπα χαρακτηριστικά.

Χαρίτσης για νέα ΚΟ: Μαχητικοί απέναντι στην αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πολάκης για το κόμμα των 11: «Μην δώσετε αυτό το όνομα, θα φύγει ο Μπίστης» -Η «πληρωμένη» απάντηση

Απαντώντας στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Καραμέρου ότι ο «λύκος» υποθάλπει με στοργή το αρνί προκειμένου να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπίστης σχολίασε:

«Μόνο όποιος έχει καταλάβει τη συμμετοχή του στην Αριστερά με όρους προβάτων μπορεί να μπαίνει σε τέτοιου είδους συγκρίσεις. Εμείς δεν έχουμε μια, προσπαθούμε να βολέψουμε τα πράγματα γιατί και οικονομικά χωρίς χρηματοδότηση είναι δύσκολα τα πράγματα, το αναπληρώνουμε με το κέφι και με το υστέρημά μας. Δηλαδή η πολιτική είναι που μετράει από εκεί και πέρα το ποιος θα κάνει κανονική αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη θα το δείξει ο κόσμος. Πάντως πραγματική αντιπολίτευση δεν είναι «εγώ καθαρίζω και εγώ μπορώ, εγώ απέναντι στον άλλο Φαρ Ουέστ». Δεν είναι έτσι, η πολιτική θέλει σχέδιο και υπομονή».


Πηγή