Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μπόζνταγ: Η Τουρκία δεν επιτρέπει σε κανέναν να την αδικεί, μάρτυρας η ιστορία

Απάντηση στις δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών για την Τουρκία και τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη δίνει μέσω Twitter ο τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπεκίρ Μπόζνταγ.

Ο Μπόζνταγ τονίζει, μεταξύ άλλων, πως «δεν είναι έξυπνο και διορατικό το να θεωρεί κανείς αδυναμία τη στάση της Τουρκίας», ενώ επισημαίνει πως «η Τουρκία δεν αδικεί κανέναν, αλλά και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την αδικεί». «Μάρτυρας η ιστορία», υπογραμμίζει.

«Η Τουρκία έχει κάνει πολλά θετικά βήματα για τη βελτίωση των σχέσεων με την Ελλάδα. Παρόλα αυτά, ορισμένοι Έλληνες ανεπαρκείς πολιτικοί προσπαθούν σκληρά να καταστρέψουν αυτή τη σχέση», αναφέρει και συμπληρώνει:

Η Τουρκία τάσσεται υπέρ της βελτίωσης των σχέσεων με την Ελλάδα. Οι άδικες και προκλητικές δηλώσεις ορισμένων ανεπαρκών Ελλήνων υπουργών δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας. Το να θεωρείς αδυναμία τη στάση της Τουρκίας δεν είναι κάτι που θα  έκαναν οι έξυπνοι και οι διορατικοί».

«Όλοι πρέπει να ξέρουν ότι η Τουρκία δεν αδικεί κανέναν, αλλά και δεν αφήνει κανέναν άλλο να την αδικεί. Δεν χρειάζεται να τσεκάρουμε αυτό το γεγονός ξανά και ξανά. Μάρτυρας η ιστορία», καταλήγει.

bo2 bo3

localStorage.clear();


Πηγή