Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μωρό βρέθηκε θαμμένο ζωντανό για ώρες κάτω από κλαδιά και χώματα

Μία απίστευτη ιστορία έγινε σε ένα δάσος της Μοντάνα των ΗΠΑ όταν ένα μωρό μόλις 5 μηνών βρέθηκε θαμμένο ζωντανό μετά από τουλάχιστον 9 ώρες! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι το βρέφος, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, μεταφέρθηκε σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το CNN, ένας άνδρας που έπρεπε να φροντίζει το βρέφος, ο Francis Carlton Crowley, 32 ετών, συνελήφθη για εγκληματική αμέλεια. Ωστόσο δεν κατέστη σαφές από την ανακοίνωση του γραφείου του Σερίφη ποια είναι η σχέση του Crowley με το παιδί ή ποια είναι η μητέρα του μικρού αγοριού.

«Για όλους εμάς στο γραφείο του σερίφη, αυτό είναι που ονομάζουμε θαύμα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου. «Για τους υπαλλήλους που ήταν παρόντες σε αυτό το γεγονός, είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν γνωρίζεις τι έζησε αυτό το μικρό μωρό τις τελευταίες 24 ώρες».

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν μετά από καταγγελία που δέχθηκαν ότι ένα άτομο απειλούσε ανθρώπους και ενεργούσε περίεργα. «Όταν προσπαθήσαμε να ανακρίνουμε τον Crowley, φάνηκε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν έδινε σημασία στους αξιωματικούς», δήλωσε το γραφείο του σερίφη – προσθέτοντας ότι ο Crowley «υπαινίχθηκε ότι το μωρό ίσως ήταν θαμμένο κάπου στα βουνά».

Τότε ξεκίνησε μία τιτάνια προσπάθεια ανεύρεσης του μωρού: «Μετά από περισσότερες από έξι ώρες αναζήτησης με τα πόδια, ένας βοηθός άκουσε την αμυδρή κραυγή ενός μωρού», ανέφεραν οι αρχές. «Ακολούθησε τον ήχο και βρήκε το μωρό ζωντανό, με την πρόσωπο προς τα κάτω, θαμμένο κάτω από ένα σωρό κλαδιά, χώματα και ερείπια».

Το αγοράκι φορούσε μόνο ένα υγρό, λερωμένο φορμάκι και έξω είχε 8 βαθμούς κελσίου.

localStorage.clear();


Πηγή