Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο λίγα λεπτά μετά την εν ψυχρώ δολοφονία σε καφετέρια

Σχεδόν 24 ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία δύο ανδρών σε καφετέρια στην πλατεία Νέας Σμύρνης, νέο βίντεο δείχνει τη στιγμή που το ΕΚΑΒ παραλαμβάνει την 31χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Το νέο βίντεο, το οποίo παρουσιάστηκε στην εκπομπή livenews από τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, δείχνει τη στιγμή που οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ βγάζουν από την καφετέρια με φορείo την 31χρονη κοπέλα, η οποία δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο πόδι.

Η 31χρονη, η οποία καθόταν σε τραπέζι πίσω από τους δύο άνδρες που δολοφονήθηκαν από τις επτά σφαίρες που έριξε ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, δέχθηκε μία σφαίρα στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που έπεσαν νεκροί -Σεσημασμένος ο ένας

Νέα Σμύρνη: Δείτε βίντεο λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς στην πλατεία

Νέα Σμύρνη: Δείτε βίντεο από το livenews με τη στιγμή που το ΕΚΑΒ παραλαμβάνει την 31χρονη τραυματία

Νέα Σμύρνη: Στόχος ο 41χρονος Kreshnik Cercizag -Δέχθηκε πέντε σφαίρες στο κεφάλι

Υπενθυμίζεται πως στόχος του δράστη ήταν ο 41χρονος Kreshnik Cercizag, ο οποίος δέχθηκε πέντε σφαίρες στο κεφάλι. Πρόκειται για γνώριμο των Αρχών, καθώς στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για λαθροδιακίνηση, ναρκωτικά και ληστείες.

Δεύτερο θύμα ήταν ο 44χρονος Armando Ogranaja, ο οποίος καθόταν δίπλα στον 41χρονο. Ο 44χρονος δεν ήταν σεσημασμένος, καθώς δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.


Πηγή