Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Νέα σύγκρουση Καμμένου – ΝΔ για τα όπλα στη Σαουδική Αραβία

Ένα νέο δημοσίευμα αποτέλεσε την αφορμή για μια νέα σύγκρουση ανάμεσα στο υπουργείο Άμυνας και τη Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», σφαίρες της εταιρίας του Βασίλη Παπαδοπουλου, του φερόμενου ως μεσάζοντα στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, εντοπίστηκαν στη Ράκα και χρησιμοποιήθηκαν από δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Σύμφωνα με ένα ακόμη δημοσίευμα στον Τύπο που ευλόγως διερευνά το σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου, σφαίρες που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία του λαθρέμπορου Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν στη Ράκα και χρησιμοποιήθηκαν από τον ISIS».

«Το ερώτημα είναι πλέον ευθύ και αμείλικτο στον κ. Καμμένο: Γνώριζε ότι ο εκλεκτός του μεσάζοντας διοχέτευε με πολεμικό υλικό τους τρομοκράτες του ISIS;», συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η σκανδαλολογία της Νέας Δημοκρατίας ήταν από την αρχή γραφική, τώρα άγγιξε τα όρια της παράνοιας» απάντησε στην αξιωματική αντιπολίτευση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

localStorage.clear();


Πηγή