Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Νέο πρόσωπο στη Γενική Διεύθυνση του IAB Hellas

Νέο πρόσωπο στη Γενική Διεύθυνση του IAB Hellas

Η Έλενα Τσακιρίδου, διακεκριμένο στέλεχος της αγοράς της Επικοινωνίας, αναλαμβάνει από 1η Δεκεμβρίου τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του IAB Hellas. Έχοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Επικοινωνίας διαχειριζόμενη μια σειρά σημαντικών λογαριασμών από θέσεις ευθύνης, έρχεται να ενισχύσει τον Oργανισμό.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως Marketing Communication Consultant σε συνεργασία με πελάτες και με διαφημιστικές εταιρείες, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με σημαντικές εταιρίες όπως την attp advertising (Business Development Director), την APIVITA SA. (Head of Global Marketing), το McCann Worldgroup (co-CEO).

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Ψηφιακό Marketing από το ΕΚΠΑ, έχει MBA σε International Business από το European University και Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.

Χαιρετίζοντας την ένταξη της κ. Έλενας Τσακιρίδου στην ομάδα του IAB Hellas, ο πρόεδρος κ. Σπύρος Παπαγεωργίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Το IAB Hellas συγχαίρει την Έλενα Τσακιρίδου για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της στη θέση της γενικής διευθύντριας του IAB. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, τόσο εγώ όσο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, για την ένταξή της στο management του Οργανισμού και θεωρούμε ότι η εξέλιξη αυτή θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του IAB Hellas και την περαιτέρω αύξηση της εξωστρέφειας του».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή